top of page

PrivatlivsPolitik

 

 

Hvilke personlige data indsamles og hvorfor


Registrering – kundeoplysninger
Når du registrerer dig i  bookingsystemet,  gennem hjemmesiden, gemmes dine data hermed hos os.

Ifølge Persondataforordningen Artikel 6 stk. 1f har vi som behandlende virksomhed en legitim interesse i at gemme og behandle data. Og med hjemmel i Persondataforordningen Artikel 9 stk. 2d har vi som virksomhed ret til at behandle personfølsomme oplysninger så som sundhedsoplysninger.

Undervejs kan du altid kontakte os og bede om at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Du kan også bede om at få dem rettet eller slettet, ligesom du altid kan trække dit samtykke til at behandle dine data tilbage.

Kontaktformularer
Vi anvender kontaktformularindsendelser til brug ved generelle henvendelser, spørgsmål og forespørgsel på tilbud. Informationen benyttes ikke til markedsføring. Du kan til enhver tid bede om, at vi sletter alle personlige data.

 

Tilmeldinger til arrangementer
Når du tilmelder dig et arrangement gemmer vi de oplysninger, du sender os.
Herunder: Navn, adresse, e-mail, telefon, betalingsoplysninger (kontooplysninger) samt eventuelle præferencer ved arrangementet og personlige oplysninger opgivet til brug for arrangementet.

Vi benytter oplysningerne til at fremsende bekræftelse, servicere dig i forhold til arrangementet, tilpasse arrangementet dine behov og ønsker, administration af kundeforhold, informere dig om lignende arrangementer og eventuelt sende dig markedsføringsmateriale, såfremt det er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende markedsføringslov.

For at kunne servicere dig i forbindelse med arrangementet, deler vi i visse tilfælde oplysninger med interne eller eksterne samarbejdspartnere, som står for eller bistår med arrangementet. Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os fx med udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores IT-drift, hosting, mv. 

Du kan altid kontakte os og bede om at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Du kan også bede om at få dem rettet eller slettet, ligesom du altid kan trække dit samtykke til at behandle dine data tilbage.

 

bottom of page